Szopós szájjal, halas bikiniben mindegy, hogy ki ez

Tudja ön, hogy kicsoda Phoebe Price? Nem baj, mi sem (sőt, valószínűleg ő sem, muhaha). A hölgy az X-akták sorozat mellékszereplőjeként és hasonló alakításokkal szinte még annyit sem tett le az asztalra, hogy az A-tól Zs listáig mérő celebskálára fel tudnánk helyezni. Hogy miért írnak róla mégis folyton (nálunk is becsúszott már egy posztban Paris Hilton mellé)? A válasz a fenti és alábbi fotókból derül ki.

1Utálni szokás az arról-híres-hogy-híres típusú cicababákat a szállodalánc-örökösöktől a műházasságból műválással kilépő mellbajnoknőkig és kétségtelen, hogy Phoebe Price is közéjük tartozik. A másik oldalról azonban pozitívnak is tűnhet az, hogy valaki önmagában azzal képes minimális hírnévre szert tenni, hogy meghökkentően stílusosan öltözködik. Eszem ágában sincs Phoebe Price kapcsán olyan nagy szavakkal dobálózni, mint mondjuk "szép" vagy akár "eredeti", de valamilyen szinten mégis mindenképpen érdekes és lenyűgöző a hölgy megjelenése.

Csak jót tehet a divat világának (vagy ha létezik ilyen, az öltözködési kultúrának), ha van egy-két ilyen követendő/elrettentő példa, aki bevállalja, hogy mondjuk felhívja a figyelmet az Alexander McQueen-féle szopós szájakra azzal, hogy ilyet vesz fel Amanda Lepore-jelmezéhez. Vagy halas bikinivel zökkent ki minket a hétköznapokból. Vagy bohóc-fazonú overálban korzózik. Vagy tollas kalapot húz a fejébe. Van stílusa és humorérzéke, és innentől kezdve teljesen mindegy, hogy "ki" ez a csaj. Én nem utálom Phoebe Price-t.

Oszd meg másokkal is!
Mustra