Jamie Lee Curtisnek rózsaszín lett a haja, de miért?

Tetszenek még emlékezni arra, amikor Britney Spears rózsaszín parókában riogatta a fotósokat és rajtuk keresztül az egész világot? Tessék megnyugodni, Jamie Lee Curtis semmi hasonlóra nem készül, sőt, divatot sem próbál teremteni ezzel a hajzattal, akármilyen jól is fest benne Jennifer Lopez oldalán. Tony Curtis kereken ötven éves lánya egy gyermekkórház jótékonysági gálájára vállalta be ezt a parókát, és ezzel azonnal elérte, hogy csakis róla szóljon az este.

Pontosabban: mégse róla, hiszen, amint azt a kezében tartott fotó is mutatja, a parókát a kórház egy korábbi betege adta neki. Egy olyan fiatal páciens, aki nemrégiben hunyt el rákban, így a színésznő az ő emlékének adózott ezzel a fiatalos megjelenéssel. Hogy a hétköznapokban hogy néz ki Jamie Lee Curtis, arra pedig az alábbi fotóval szeretnénk emlékeztetni olvasóinkat.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.