A gothnál is holtabb: burjánzik a vámpírdivat

A goth fellángolása a tavalyi év nagy, értelmetlen irányzatainak egyike volt, hogy mást ne említsünk, a Lancôme, az Yves Saint Laurent és a Dior is fekete rúzzsal próbálkozott a piacon. A 14 évesek körében biztos komoly sikereket értek el, gondolhatnánk cinikusan, de erről sokkal többről van szó. A népszerűsége nem csillapodik, olyannyira, hogy még a goth-on túl is létezik a sír utáni divat.

A Trendhunter szerint nincs tovább, immár a vér az új fekete, a goth után a vámpír lett a menő.

Az alábbi filmben 10 olyan szépség- és divattrendet szedtek össze, amelyek mind a vámpírok eljövetelére utalnak. Összeállításukban vérrel töltött medálra, véresen félelmetes goth babákra, neves divatlapok vámpíros fotóösszeállításaira, vámpírokra utaló reklámokra, John Galiano divatbemutatójára (ahol véres pasik vonulnak a kifutón) és a 2009-es sminktrendre utalnak, amelyben a sápadt bőr, a határozottan fekete szemkontúr és vérvörös rúzs irányadó. Szakértők szerint a vérben ázó trendben egyébként az Alkonyat című tinivámpír film ludas.

Ha valakinek bejön ez a stílus, alapozza világosra az arcát, fesse vérvörösre a száját és látogasson el a Pyramid Collection webshopjába, ahol szuper vámpírcuccokat vásárolhat napközbenre és alkalomra is. És mindenki fokozottan ügyeljen az ütőerére!

Oszd meg másokkal is!
Mustra