Drew Barrymore, az ibizai punk

A sok elegancia és uszály és luxus és művészet és extremitás és katasztrófa mellé jó néha látni egy-egy kellemesen vagányul öltöző sztárt. A rocker-Kylie óta nem is nagyon volt ilyen posztunk, ezért annyira megörültünk Drew Barrymore legfrissebb képeinek, hogy mára ő lett nálunk a nap kedvence. Az arcát giganapszemüveg mögé rejtő színésznő valamiért punkosra vette a figurát a minap. A kellékek: katonafelső, hózentróger, béna nyaklánc, szűk-kopott farmer, bakancs, összefirkált-szakadozott póló.

A tököscsaj-szerelést azért enyhíti az Ibiza-hangulatú napszemüveg és a szupersztárosan lobogó szőke haj, de ki ne nézné el Drew Barrymore-nak, ha a hétköznapokra kicsit felvizezi a punkkultúrát...? További fotók a hajtás után.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.