Hernyóvacsora Gergely Róberttel és egy adag luxuskrémmel

A Micro Silk hazai forgalmazót váltott, ezért meghívták Gergely Róbertet, aki mindezt bejelentette a sajtó előtt, és bonuszban egy dalt is elénekelt a pesti nőkről. A szürreális eseményen érdekes és finom ételeket is kaptunk, de van, amit a galériában feliratozni se merünk, mert több lába volt, mint amennyit érdemes még megszámolni. A kozmetikai cég termékeit egyébként három éve árulják Magyarországon, de talán eddig nem túl sikeresen tették, ezért váltottak forgalmazót. A testápolási szereket általában, ahogy Ilcsi Szépítő Füvei is, kizárólag kozmetikákban érhetőek el, kereskedelmi forgalomba nem kerültek ezidáig.

 

A bio luxuskozmetikum alapanyaga a mikronizált selyemfehérje, és több más gyógynövény esszenciája: akác-kollagén, aloe vera, ginkgo, ginzeng, fehér tea, zöld tea, uborka, varázsdió, reishi gomba keverékéből állínak. Ahogy leírjuk ezeket a szavakat, Pavlov kutyájának mintájára, nekünk is elindul a nyálelválasztásunk. Talán ezért is ettük végig a menüt, ami majd minden összetevőjét tartalmazta a kozmetikumoknak. Az áruk sajnos nem mindennapi, egy nappali, illetve éjszakai arckrém - amiben nano-arany is van -, több mint negyvenezer forintba kerül, de persze a szakemberek szerint megéri. Vámos „Két testőr” Erika állítása szerint a Clinique 3 lépéses bőrápolást nála csak ez a kozmetikum tudta kiváltani, úgyhogy azóta erre esküszik. Az igaz, hogy nem ez az esemény volt éltünk álma, de egy kollégánktól megtudtuk, a Pedikűrösök Bálja nem ennyire informatív és ott sosem fog Gergely Róbert dalra fakadni. A cég ajándékozott számunkra egy ingyenes arcmasszázst, amit természetesen felajánlunk, a leggyorsabb levélírónak, cserébe csak annyit kérünk, mesélje el a tapasztalatait.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.