Rihannának új frizurája van, aszimmetrikus

Akiknek van kedve egy fél percre félretenni a pénzügyi válságról szóló híreket, azoknak megmutatjuk, hogy Rihanna megint új frizurát talált ki magának. Barbados első számú büszkesége lassan olyan tempóban váltogatja a haját, mint Madonna fénykorában. Most szerdán az Unicef rendezvényén hagyta, hogy természetes göndörsége kicsit újra megvillanjon, de csak az egyik oldalon.

A Ferenciek terétől nem messze egy fodrászüzlet azzal a patinás szlogennel hirdeti magát, hogy a "jó megjelenés koronája a frizura". Ha ez így van, akkor Rihanna fején most kicsit félrecsúszott ez a bizonyos korona, de szerencsére a jó megjelenést mindez csöppet sem veszélyezteti (a csillagtetkók viszont annál inkább, legalábbis szerintem). Ha innen nézem, kicsit punkos-tarajos beütésű ez a séró, ha onnan nézem, akkor inkább Elvist idézi, de az biztos, hogy az arany középúton maradva megakasztja ugyan az ember szemét, de távolról sem olyan radikális, hogy sokkhatásként érne minket a látvány.

Vagy mégis? Ön mit gondol? Nézze meg további képeinket a hajtás mögött, majd nyilatkozzon egyet ön is Rihanna új frizurájáról, mintha ez egy fontos kérdés lenne, aztán a hívságokat feledve térjen vissza ön is a nyomorúságos BUX-index mellé. Legalábbis ha ahhoz van több kedve. (fotók: Northfoto)

Oszd meg másokkal is!
Mustra