Hogyan barkácsoljunk házilag Winehouse-féle méhkaptárt?

Mivel Halloweenkor igen népszerűnek bizonyultak az Amy Winehouse-t ábrázoló jelmezek, úgy tűnik, hogy a ma már nem annyira vokális kvalitásairól, mint inkább egészségügyi problémáiról ismert énekesnő szavatossága még mindig nem járt le. A megfelelő öltözék, a tetoválások felfestése és a jellegzetes smink a védjegyként aposztrofálható frizura nélkül természetesen semmit sem ér. Bár Halloween már elmúlt, a farsang pedig még messze, csokorba gyűjtöttünk pár videót, ami alapján akár mi is elkészíthetjük Amy Winehouse méhkaptárra hasonlító frizuráját, ha esetleg egy kareokebulin nem csak az énekesnő hangját akarjuk imitálni. A Velvet egyik újságírója le is tesztelt pár oktató jellegű videót, amik segítségével állítólag könnyedén előállította azt a hajszerkezetet, amit Amy Winehosue legutóbb egy kendő alá rejtett, majd egy göndör kreálmányra cserélt. Az alábbiakban öt oktatóvideóval kedveskedünk a kaptárfrizura szerelmeseinek.

Johnny Lavoy, a Ford Modellügynökség fodrászának módszerét főként azoknak ajánljuk, akik nem rajonganak túlzottan a tupírozásért.

Michael Douglas londoni hajszobrász módszere kissé időigényesebb, hiszen miután némi hajhab felvitele után megszárítottuk a hajat, jöhet a hajsütővas és az ominózus tupírozás, majd a végső formázás.

Itt egy másik komplett program, amiben láthatjuk, hogy mit kell tennünk, ha némi póthajra is szükség van.

Mint kiderült, azok sincsenek hátrányban, akik a raszta vagy az afrofonás mellett tették le a voksukat. Nekik csupán némi póthajra, hajhálóra, hajtűre és egy szép, színes kendőre van szükségük.

Természetesen nem Amy Winehouse az egyetlen énekesnő, aki méhkaptárszerű hajával írt poptörténelmet. Gondoljunk csak vissza a B-52’s két énekesnőjére, illetve a banda Love Shack című számára. A zenekar a legenda szerint egyébként a jellegzetes frizuráról kapta a nevét, amit sokan a B-52-es bombázók orrához hasonlítottak. Íme egy videó, ami Winehouse és kolléganői frizurájának egyik szelídített változatát mutatja be.

Oszd meg másokkal is!
Mustra