Cindy McCain: Luxus a köbön

Nézegessen Cindy McCaint!

 

Sarah Palin és Michelle Obama után a 2008-as amerikai elnökválasztás harmadik meghatározó nőalakja, a republikánus First Lady-jelölt ruhatárát vizsgáljuk meg közelebbről.

Akárhány milliós ruhákat is aggatnak rá, a republikánusok alelnökjelöltje, Sarah Palin akkor is csak egy alaszkai hokianyu marad, akinek a szellemi szintjéről sokat elárul, hogy a Saturday Night Live paródiájában gyakorlatilag nem kellett megváltoztatni eredeti szavait, így is szakadt a közönség a röhögéstől. Vagy a kíntól. A méregdrága dizájnerdarabokba öltöztetett Palin legtöbbször úgy néz ki, mint egy feldíszített karácsonyfa, és ritkán sikerül meggyőzően csinos benyomást keltenie. Hiszen azt a Palint, akit a képernyőkön látunk a kampánystáb, a stylistok pakolták össze, ha rajta múlna, ő bizony nem így öltözne. Pont az a plusz hiányzik belőle, ami Michelle Obamán és Cindy McCainen látható. Elnökválasztás ide vagy oda, ők feltehetően egyébként is hasonlóan öltözködnének, mint most, épp ettől hihetőek.

Cindy McCainre ez különösen jellemző. Makulátlan, tiptop megjelenése, tökéletesen passzoló összeállításai mind azt sugallják: ez a nő ebbe született, és nem csak ráaggatták ezt a szerepet. Ő ugyanolyan természetességgel képes hordani méregdrága kreációkat, ahogy Palin a thermopulcsit és egy pár gumicsizmát. Ez a nő már megtalálta a stílusát és nem is nagyon lehet ettől eltántorítani, egy-egy stratégiai fontosságú momentumot leszámítva, mint amilyen például a Vogue fotósorozata is volt, ahol Mrs. McCain az örök klasszikus és mindenki számára elérhető farmerban pózolt. Ha egyetlen szóval kellene tehát jellemezni Cindy McCain stílusát, az valószínűleg a "következetes" lenne. Körülötte pedig sok-sok dollárjellel, hiszen hármójuk közül ő az, akiről süt, hogy a bőre alatt is pénz van, ami a szemet gyönyörködtető, hiperluxus ruháin szépen meg is látszik.

Míg az arcára fagyott mosollyal pózoló Mrs McCaint gyakran egy stepfordi feleséghez, addig a demokrata First Lady-aspiráns Michelle Obamát kifinomult stílusa miatt Jackie Kennedyhez szokták hasonlítani. Mrs Obama és életútja alapvetően eltér vetélytársáétól, ő ugyanis, ha nem legalulról, de lentről küzdötte fel magát oda, ahol ma tart. Könnyedén megengedhet magának bármit, de mégsem okoz neki lelki törést, ha egy J. Crew vagy éppenséggel H&M ruhában kell megjelennie.

Ön mit gondol Cindy McCain stílusáról?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek