Öltözzön sok pénzből eszkimónak!

A téli napok és a luxus szerelmeseinek lehetnek majd kedvenc darabjai Tom Ford legújabb kreációi: a méregdrága szőrmecsizmák. Az exkluzív kollekció három lábbeliből és egy szőrmesapkából áll. A Gucci hajdani legendás kreatív igazgatója mindenkire gondolt: a luxus-imádó apukára, aki potom 9240 dollárért (majdnem két millió forintért, ennél drágább cipő aligha létezik) már vidraszőrből készült barna csizmában vagy a szolidabb, 5250 dolláros (kicsit több mint egy milliós) ezüst-barna változatban dzsesszelhet Colorado hőfödte síközpontjaiban, fején a 4510 dolláros (még olcsónak számító 950 ezer forintos) szőrmesapkával, fiacskája pedig természetesen 4470 dolláros csokoládébarna csizmácskában trappolhat mellette.

(Képek: Luxist)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.