Jópofa pólók büntető közleménnyel a Levi’s-től

A Levi’s 2008 őszi-téli kollekciójának néhány darabját a finn Kustaa Saksi tervezte, amiből kaptunk is egy kedves sajtóanyagot, úgyhogy önökkel is megosztjuk.

Az anyag szerint Saksi „illusztrációi játékosak, paradoxok, gyakran túl csillogóak, invitálóak, bajba keverőek, rendetlenek, mégis különös módon tiszták”. Annak, hogy tiszták az illusztrációk borzasztóan örülünk, azt, hogy „bajba keverőek” meg nem annyira értjük, de legyen. A kollekcióban vannak még „élénk szürrealista tájképek”.

Klikk a pólókért!

A hírhez csatolt pólók tényleg jópofán néznek ki. A hírben meg olyan mondatok vannak, amelyek elolvasását tényleg csak felnőtt olvasóinknak ajánljuk. Például ilyenek: „A választás nem véletlenül esett Kustaa Saksira, hiszen a LEVI'S® ENGINEERED JEANS® olyan innovatív farmerruházat, melyet egyedülálló módon 3 dimenzióban terveztek meg a teljes mozgási szabadság érdekében. A kortárs attitűd a merész dizájnban testesül meg, mely a test formáját követi”.

Ezek a darabok – a sajtóhír szerint – leginkább olyanoknak készültek, akiknek a város a játszótér, és kedvelik az olyan újdonságokat, mint az mp3, a blog, a MySpace, vagy YouTube, és azonnal továbbállnak a következő trendhez, mielőtt az előző túl közismertté válna.

Oszd meg másokkal is!
Mustra