Ettől a láthatatlan övtől karcsúak a hollywoodi sztárok

A Stylist.com szerint egyáltalán nem véletlen, hogy a legtöbb hollywoodi sztáron nem látunk kibuggyanó haszsírt, oldalsó puha részeket, vagy löttyedt hastáji gusztustalanságokat. Nem azért mert nincs nekik, hanem mert eltüntetik a szemünk elől a mágikus, láthatatlan övvel. Az Invisibelt nevű terméket a képen látható Kathy Kramer nevű egykori újságíró találta ki, és most darabonként húsz dollárért árusítja, egyelőre csak az Egyesült Államokon belül, és ott is iszonyat magas kiszállítási díjjal. A hosszabb felsők alatt láthatatlan szilikonöv állítólag a divatbemutatók hátsó traktusának állandó kelléke, mindig kéznél van, amikor el kell tüntetni a hagyományos övek miatt feltorlódó hájat.

"Saját használatra találtam ki az Invisibeltet. A nadrágom mindig kicsit nagy deréktájékon, és nem volt túl praktikus, hogy minden egyes darabot be kellett vetetni. Amikor övet hordtam, mindig a hájam feltorlódott a nadrágom felett és kibuggyanva látszódott a pólóm alatt", vall a felfedező.

A Stylist információi szerint nem ő a mágikus öv egyetlen rajongója, ilyet hord Jennifer Lopez, Britney Spears, Nicole Ritchie, Halle Berry, Beyonce, Jessica Simpson, Denise Richards, és a jojófogyókúráiról ehíresült Kirsti Alley is.

Oszd meg másokkal is!
Mustra