Paris Hilton megmutatta műhaját

Paris Hilton új divatot próbál teremteni, méghozzá a műhajak terén. Teszi ezt nyilván mert anyagilag érdekelt az ügyben, de ezt most tekintsük mellékesnek (a promócióért kapott összeg nyilván magának Parisnek is csak egy kis "mellékes"). Az újdonság neve Bandit, és úgy működik, mintha egy sima fejpánt lenne, de közben "észrevétlenül" póthaj lóg ki alóla. És ami még jobb a dologban, az az, hogy a műtincseket tetszés szerint lehet cserélgetni, ahogy éppen passzol az ember sminkjéhez, napszemüvegéhez, túldekoltált ruhájához, japános ernyőjéhez, stb.

Ön lenne hajlandó fizetni egy ilyenért, vagy éppen azt várná el, hogy Parishez hasonlóan önnek fizessenek azért, hogy egy ilyenben nyilvánosan mutatkozzon? Ha az ember lejáratja magát, legalább keressen vele, nem igaz? Van még képünk a póthajas Hilton kisasszonyról a hajtás után, és ne tessenek aggódni, promóciós célzattal azokon sincs túlöltözve.

Pihenésképpen itt közbeszúrnám, hogy azért van helye a póthajaknak, pl. Christina Aguilerán zseniális ez a műsörény ebben a videoklipben. És akkor most még egy kis Paris...

Köszönjük, Paris Hilton, viszlát.

Oszd meg másokkal is!
Mustra