Lily Allen nagyon, de nagyon bepinkült


A múltkor még arról áradoztunk, hogy Lily Allennek milyen jól áll a bugyirózsaszín és a bugyikék kombinációja, ám az újfajta frizuráról nem tudnánk kapásból eldönteni, hogy menő-e vagy ciki. Az énekesnő rikítópink hajzattal jelent meg a Glamour „Év asszonya” díjátadóján két nappal ezelőtt Londonban, és az eseményről ölben kellett kivinni, mert a saját lábán nem bírt. Ezúttal viszont nem Lily Allen alkoholfogyasztási szokásairól kellene szavaznia, hanem a vadiúj pink frizuráról.

A huszonhárom éves énekesnő-műsorvezetőnő egy olyan estélyit (meg bugyikék körmöket és magassarkút) viselt a Glamour magazin díjátadóján, amely már önmagában is figyelemfelkeltő volt, mert a ruhára vérző Bambikat hímeztek. Ennél azonban sokkal látványosabb Allen üstöke, melyet frissen festetett az alkalomra. Az énekesnő egyébként a lap szerkesztőinek különdíját vihette haza, bár valószínűleg a testőre vigyázhatott a plakettre, mert a Telegraph szerint Allen a fuvarjáig sem tudott a saját lábán kitántorogni.

De hagyjuk is ezt a témát, a kérdés az, hogy vajon jól tette-e Lily Allen, hogy szőke frizuráját rikítópinkre cserélte le. (Kép: Northfoto)

Oszd meg másokkal is!
Mustra