Rózsaszín kalasnyikovval fenyegessük Donatella Versacét!

Egy amerikai művész, Peter Gronquist azzal foglalkozik, hogy kiszuperált fegyvereket házasít különféle divatházak logóival, jellemző színeivel.

Gronquistnek köszönhetően elkészült többek között a Louis Vuitton láncfűrész, a Versace Kalasnyikov, a D&G Uzi, de van még Pac Man kéizgránát, sőt Chanel rakétavető is. A művész munkáiból a hét elején nyitottak meg egy kiállítást a Los Angeles-i Gallery 1988-ban, ahol a különféle preparált fegyvereket meg is vásárolhatják a látogatók.

A Dvice információi szerint néhányat már el is adtak, az árak a néhány száz dollárról indulnak, és pár ezerig mennek. A szenzációs Vuitton láncfűrész a több ezerért elkeltek közé tartozik. Peter Gronquist 29 éves festő, honlapján található rövid életrajza szerint kisgyerekként kezdett a festéssel foglalkozni, mert nagyon kreatív családban nőtt fel.

Jelenleg a kaliforniai Oaklandben él, és igyekszik gyerekkori szokását folytatni és minden nap festeni. Annyira magukért beszélnek ezek a remek műalkotások, hogy nincs értelme sokat magyarázni róluk, inkább nézzék meg a kiállított fegyvereket itt. (Fotók: petergronquist.com)
Oszd meg másokkal is!
Mustra