Itt az őrült orosz divat, bugyikkal és pomponokkal

Orosz couture
Ha már bemutattuk a világ valamennyi fő divathetét, sőt, még a japánokra is kitértünk, biztosítanunk kell az olvasóknak egy galériát az orosz - moszkvai - bemutatókról készült fotókból is. Úgy tűnik, a március végi időzítéssel hozzájuk a divatvilágban is később köszönt be a tavasz, és elég egy pillantást vetni a képekre, hogy lássuk, hogy a kizárólag női tervezőkből álló gárda a masnizáson kívül egyelőre nem kifejezetten szándékozik bekapcsolódni a nagy nemzetközi trendekbe. Pomponok és bugyik, színek és gótika keveredik galériánkban. Alkottak, díszítettek, vadultak, ahogy éppen jött - tessék szorgosan kattintani.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.