Melyik a legjobb participő?

A legjobb participőt kereső felhívásunkra mindössze egyetlen cipő képe érkezett, ezt kiegészítem a saját szilveszteri viseletemmel és azzal, amit a kommentezők írtak.
Íme, a jelöltek:

1. Lilla cipője:
"Kedves Tejben-vajban! Ez az én ünnepi cipellőm. A sarka nem túl magas, tehát nagyon kényelmes. Még nekem is kényelmes volt, aki egyébként lapos, sportos cipőkbe jár! Szerintem ez a tökéletes lábbeli annak, aki egyébként nem szokott magas sarkúhoz, és aki nem akar sokat kiadni érte, mert évente 1-2 alkalommal viseli. Ezt a ezüst színű, telitalpú lábbelit a New Yorkerben vettem 2690 forintos nevetséges áron! A lábam egyáltalán nem fájt benne (pedig elég sokat táncoltam), bár a hazafele séta a jeges úton, már egy másik történet!"


2. Kriszti cipője:
Egy újság lapjain pillantottam meg, és másnap már fel is kerestem egy Deichmann üzletet, hogy megvegyem. Az árára már nem emlékszem pontosan, de tudjuk, hogy nem egy drága üzletről van szó. A sarkával nem volt gondom, mert hogy nem azért szokott fájni a lábam, mert magas a sarka, hanem a papírvékony talp miatt. Ezért beszereztem egy Scholl party feet gélpárnát, ami olyan jó szolgálatot tett, hogy azóta minden cipőmben van egy.
A cipőre visszatérve, ezüst színű, és a boka felett (ami a képen nem igazán látszik) van egy kis strasszos díszítés.








3. A kommentezők választása
Azokra is gondolunk, akik otthon maradtak, vagy házibuliban köszöntötték az újévet. Ezért a harmadik választási lehetőség a mezítláb vagy papucs.




Most Önökön a sor, a kérdés továbbra is adott. Melyik a legjobb participő?
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek