Szavazzon a legstílusosabb popkisasszonyra!

Divatszempontból a legizgalmasabb zenészek már jó ideje az excentrikus brit popkisasszonyok, akik nem röstellnek elébeszaladni a legújabb irányzatoknak, vagy akár fogják és a trendektől teljesen elrugaszkodva változtatják magukat dívává. A fiatalabb generációból hárman vannak, akik egészen különleges személyiséget tudnak sugározni a színpadról, fotókról, videókból, nem kis részben öltözködésük segítségével. De melyikük csinálja a legjobban? Nézegessen, szavazzon!

Ő Alison Goldfrapp, nem meglepő módon a Goldfrapp együttesből.

A zenekar maga is büszkén vállalja, hogy romantikus, szinte népmesei stílust alakítottak ki maguknak, amiből még abban a korszakukban is megvolt valami, amikor a glam rock és a retródiszkó irányába kacsintgattak. Mindez igen jól megfigyelhető ezen a képen is, ahol az enyhén szado-mazo hangulatú ruhához Alison Hello Kittyhez méltó ártatlan pillákat festetett magának.

2008-ban új albumuk fog megjelenni, ami megintcsak a természeti, erdei vonalat viszi majd tovább. (A lemez címe is az lesz, hogy "Seventh Tree", azaz a "Hetedik fa".) Ebből a korszakból új képet még nem tettek közzé, csak találgathatunk, hogy mire lehet majd számítani, például ez alapján a bizarr karácsonyi üdvözlet alapján.

Második díszpintyünk az örökkön titokzatos és ellenállhatatlan Sophie Ellis-Bextor.

Ez a porcelánbaba-arcú angol hölgy 2000-ben került igazán rivaldafénybe, amikor elénekelte a Groovejet c. számot, és onnantól kezdve színes, szélesvásznú szólókarrierbe kezdett. Legutóbbi albuma tavaly jelent meg.

Sophie Ellis-Bextor a három hölgy közül az, aki a leginkább figyel a trendekre. Egyszerűen nincs róla olyan fénykép, ami ne úgy nézne ki, mintha egy előkelőbb glossy magazin vezető divatfotó-sorozatához készült volna. Sophie Ellis-Bextor úgy tökéletes, ahogy van, és az összképet még a jobb karján látható tetoválás sem tudja elrontani. Persze minderre az is rásegít, hogy az énekesnőt modellalkattal áldotta meg a sors, ami például a pirinyó Alison Goldfrappről nem mondható el.

Ezúton küldjük hódolatunkat Sophie Ellis-Bextor stylistjának: egy popdívának így kell kinéznie!

És végül ott van Róisín Murphy, akit még a Moloko énekesnőjeként kapott szárnyra a hírnév. A fölöttébb excentrikus, ír származású hölgy Alison Goldfrapphez hasonlóan általában szintén csak jelzésértékkel vesz fel olyasmit, ami az adott pillanatban trendi, ő modell helyett talán inkább színésznőnek szeret tűnni. Kétség sem fér hozzá: roppant jól megy neki. Annyira színpadias, hogy szinte önmaga karikatúrája, Róisín Murphy egyenesen a túlöltözés világrekordere. A több: több! - koncertjein minden számhoz átöltözik; minimum egy másik kalapot vesz, vállára borít egy felöltőt, bőrkesztyűt húz vagy egy csokor őszi levéllel legyezi magát, mint a fenti képen.

(UPDATE: Róisín legújabb fotószessönjébe és az ahhoz tartozó mindentvivő kalapba videós bepillantás itt.)

Divatszempontból melyik az ön kedvence a három popgörl közül? Szavazzon, kattintson!

Oszd meg másokkal is!
Mustra