Beckhamné átszabná az ázsiaiak arcát

Mrs. Beckham, aki divatikonként tetszeleg a világsajtóban, V-Sculpt néven új kozmetikai terméket dob piacra Tokióban. A luxusdrogériákban kapható Coty-termékek között lesz pirosító, szemhéjfesték, szempillaspirál, szájfény és szájkontúr ceruza, mind-mind a DvB-lógóval ellátva. És hogy mi az oka, hogy pont Ázsiában jelentkezik kedves Victoria ezekkel az arcot V-alakúra módosító eszközökkel? Mert „Japánban sok nőnek egyáltalán nincs önbizalma, úgy ézik, hogy túl kerek az arcuk. Ezért találtam ki az arcszobrászat ötletét: meg akarom mutatni nekik, hogy az arcuk mely pontjait hangsúlyozzák és hogyan fessék magukat. Így lesz V-alakú az arcuk” – mondta a Starpulse-nak a focistafeleség. Kedves Tejben-vajban olvasók! Ha önök is úgy éreznék, hogy holdvilágképük van, forduljanak bátran a milliárdokat megmozgató üzletasszonyhoz, aki majd jól megmondja, hogy hogyan lehetnek olyan igazán európai kinézetűek, csontsoványak és őziketekintetűek, mint ő maga!

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.