Herczeg Zoltánt fiatal csajok verik össze

Herczeg Zoltánt nem feltétlenül azért kedveljük, mert valamennyi fiúbarátunk excentrikus kollekciójában jár, hanem mert vicceseket mond, fáradhatatlanul értelmezi újra (és újra) a körülötte lévő világot és mert van neki öniróniája, ami nagy kincs. Frissen érkezett szerkesztőségünkbe ez a – hááát, nem is tudjuk, gerillakampánynak vagy minek minősülő – videó, melyben a szitu az, hogy Zolit fiatal csinilányok verik agyba-főbe. Nem tudjuk, hogy ötölte ki a híres kreátor a jelenetet, de a nyári miliő arra utal, hogy egyrészt megelőzte hooligans-os barátainak csúfos esetét és az új Tarantino film befejezése sem lehetett akkor még hatással rá. Csak az lehetett, amit mondtunk: Zoltán figyeli a világ rezdüléseit.  
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.