A nap kedvence: Bottega Veneta válltáskaA hatvanas évek óta fennálló Bottega Veneta időtállását mi sem bizonyítja jobban, mint a válltáska, ami mindent egyesít, amiben a divatház jó. A Bottega Veneta-kiegészítőknek megfelelően finom bőrből, izgalmas alapmintával, ám egyszerű dizájnnal készített táska még praktikus is. Alakja tökéletesen illeszkedik a testhez, viselője akár kézben tartja, akár a vállára csapja. A cég a tavaszi-nyári kollekcióban ajánlja az 1850 dolláros (317 ezer forintos) darabot, de mi télre, egy fekete télikabáthoz is el tudjuk képzelni, vagy ahogy a Net-a-Porter ajánlja: egy Bottega Veneta selyemruhával (leárazva 936 dollár) és a táskához illő övvel (490 dollár). A Bottega Veneta Európában, hozzánk legközelebb Ukrajnában, Litvániában és Németországban tart fenn üzletet.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.