Nyomja föl magának a szemhéjfestékjét!


Próbálok visszaemlékezni, hogy mondjuk hétéves koromban vágytam-e színes, szivárványmintás vagy tigriscsíkos arcfestékre. Ahogy egyre idősebb lettem ugyanis, megjelentek Magyarországon is az arcra felvihető festékek, amelyek dobozán az állatkának öltözött gyerekek olyan boldogan mosolyogtak. Lehetséges, hogy azoknak szól ez a „rányomod a szemhéjadra és kész!” festék, akik mindebből a gyermeki jóból kimaradtak: legyen ön is párducszemű most, ha már ötévesen kimaradt belőle!

A Color On Professional találmánya egy tucatnyi változatban létező szemhéjpúder: a festék tulajdonképpen egy matricán szerepel, és csak le kell hámozni róla a fóliát, rányomni a szemhéjra, és máris menetkészek vagyunk. Kipróbálni sajnos még nem tudtam, mert csak rendelni lehet, de nem is annyira epedek a vágytól. Igaz, hogy a természetes árnyalatok egész elfogadhatóak és jó a nevük (mint minden épkézláb kozmetikai terméknek, pl. Ibiza, Sunset Beach, Pink Lemonade), de kétlem, hogy valóban fent marad a szín. Ráadásul mindenkinek másfajta a szemhéja, az enyém például monalizás, azaz nem renyhül rá a szemhéjam a szememre, hanem domborúan kisimul. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen szkeptikus és mások szerint ez egy fantasztikus újítás?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.