A nap kedvence: rúzs, ami virágot terem

Képzeljen el egy olyan rúzst, ami használat után tovább pompázik a virágoskertben? Valóban nehéz elgondolni, pedig egy amerikai cég, a Cargo Cosmetics megvalósította az ötletet a PlantLove Botanical Lipstickkel. Mégpedig úgy, hogy a rúzsok csomagolását egy az egyben kukoricából készítették el, ami lebomlik a természetben. A csomagolás külső dobozába igazi virágmagokat rejtettek, így egyszerűen elültethetjük őket: csak meg kell nedvesíteni a papírcsomagolást, elültetni a dobozkát és várni, hogy kibújjanak a vadvirágok. Egyébként maga a rúzs is csupa jóságból áll össze: jojobaolaj és sheavaj is megtalálható az összetevők között, viszont a rúzs nem tartalmaz kőolaj-származékokat. Ráadásul a cég az összes színárnyalat eladása után 2 dollárt egy gyerekkórháznak adományoz. A különleges, környezetbarát termék egyelőre csak Észak-Amerikában kapható, és (sajnos) különben sem feltételezzük, hogy Magyarországon hatalmas kereslet volna rá. Legalábbis egyelőre.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.