Az alkoholisták (is) újratölthetik üvegeiket

Ezt az igazán egyedi dekorációt pillantottunk meg a napokban egy belvárosi bérház egyik lakásában. A tulajdonos szerint az installáció beüzemelése kézügyességet egyáltalán nem igényel, és pénzbefektetést is csak minimálisan. Az ablak elé állított üres boros és egyéb üvegek tartalma ugyanis sok vízben oldott kevés tinta. Egy üveg vízbe egy patronnyi színezék is elegendő lehet, így nem kell teljes üvegcsével venni a különböző színű tintákból. Feltölteni, tintát bele, ablakpárkányra kitenni és már csak azt kell figyelni, milyen gyönyörűen süt át az üvegeken a fény. Kisgyerekes lakásokban különösen népszerű lehet a házi készítésű beltéri szivárványgyár, éjszaka az ablak túloldalán tartózkodókban pedig boszorkánykonyha benyomását kelthetjük.

Az ötlet továbbfejlesztéséhez hozzászólásokat várunk, de már most szólunk, hogy az akvarell irányába ne tessék elindulni, ugyanis a tintával szemben a vízfesték pár óra alatt leülepszik, ezért a lakás tartós szivárványosításra nem alkalmas. Megoldásra vár viszont az a probléma, hogy az ablak lepakolás nélkül nyitható maradjon.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.