Rosszalkodó nővérkék Louis Vuittonnál

Utcai viseletként tervezett ready to wear kollekcióval és ellenállhatatlan táskákkal jelentkezett Marc Jacobs, a Louis Vuitton divatház tervezője a párizsi divathéten. A divatbemutatón átlátszó műanyag nővérkeruhába öltözött modellek parádéztak a kifutón. A világos ruha mellett pedig különösen jól mutattak az élénk - fukszia, lila, citromsárga - táskák, számol be a helyszínről Catwalk Queen. A klasszikus barna-fehér Louis Vuitton-vonaltól erősen eltávolodó Marc Jacobs fényes felületű, élénk színű táskákat hozott, amelyek nagy része a túlméretezett változatból került ki. Nézzen szexis nővérkéket és még szexisebb táskákat képgalériánkban:

Klikk és Louis Vuitton!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.