A nap kedvence: görögdinnyés papucs

 

Nyárvégi napsütés, rövidujjas esték, mezítlábas mászkálás a fűben - ez a papucs sorra idézi fel a vidám és romantikus képeket. Engem legalábbis felvidít és nagyon el tudnám képzelni, ahogy belecsusszanok a bőrtopánba és görögdinnyemagokon tipegek egész nap. Sok izgi szandállal ellentétben - amelyeknek gyönyörű és egyedi a talpuk, de kívülről ez nem látszik – ennek a felsőrésze is szép: a kis dinnyeszeletek és indák a zöld többféle árnyalatában. És ha jól megfigyeljük, a lábujjak helyén kis mosolygó fejek növelik a vidámságfaktort. A cipőt egyébként a Kínai Nemzetközi Cipővásáron mutatták be tegnap, valószínűleg ezer másik hordható cukiság mellett. Ilyesmit Magyarországra is, komolyan, ültessen már valaki gyümölcsöket a szürke cipőrengetegbe!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.