Azonnal szerezzen be egy dominacsizmát!

Ami eddig csak a domináké és a bondage-szubkultúra tagjaié volt, mostantól a miénk is! Riasztó ugyan, de a térd fölé érő csizma az idei hideg időszak nagy favoritja lesz. És ha valakinek a tűsarkú, fekete lakk változat ugrik be, törölje emlékeit. Ennél szerencsére szofisztikáltabb, lapos sarkú változatokat (is) álmodtak a nagy közönség számára a cipőtervezők. A Fashiontribe divatbloggere összeszedett néhány combig érő csizmát a domináktól a mainstream divatba csatornázó tervezők munkáiból és összeírta azokat az alapvető szabályokat, amiket viseléséhez érdemes észben tartani. Például tunikához, harisnyával ajánlott, miniszoknyához viszont érdemes észben tartani a kurvaküllem elkerüléséhez szükséges aranyszabályt: minél rövidebb a szoknya, annál kisebb a sarok!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.