Megnyílt a Calvin Klein-üzlet Budapesten

Péntek este tartotta megnyitópartiját az első magyar Calvin Klein üzlet, a Haris köz ötben (a Katona József színház művészbejárója mellett). Fotónkon a boltavató ünnepség utolsó pillanatait örökítettük meg, amikor az eső elálltával már csak a képen látható társaság unatkozott az üzlet előtt, és a biztonsági őrök a maradék pezsgőt osztogatták a hajléktalanoknak. Benn a 130 négyzetméternyi fehér minimáldesignnal díszített boltban azonban továbbra is várják leendő magyar gazdáikat a ck Calvin Klein kollekció ruhái, kiegészítői, táskái, cipői, ékszerei, sőt még szemüvegei is. Úgy látszik, intenzív terjeszkedésbe fogott a cég, hiszen az elmúlt hónapokban Pekingben és Zágrábban is nyitottak saját butikot. Hát most már nekünk is van ck boltunk, a H&M-ünk és a Louis Vuittonünk mellé. Reméljük, szivárognak lassan tovább felénk a többiek is.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.