Párizs: 60. Dior-születésnap + Lagerfeld

A Dior divatház hatvanadik születésnapját klasszikus kreációkkal ünnepelte a párizsi divathéten. John Galliano tervező divat-történelem órával felérő bemutatóján a divatház sokszínűségét ábrázolta: a kora kilencvenes évek fekete-fehér stílusa épp úgy helyet kapott, mint a negyvenes évek testhezálló, pasztellszínű ruhája, vagy a húszas éveket idéző vörös bársony estélyi. Képgalériánkban a születésnapos Dior mellett Karl Lagerfeld modelleket is mutatunk. A diszkófényekkel megvilágított kifutón fekete-fehér, viselhető darabokat vonultatott fel a német tervező. Áttetsző anyagokból, női viseletbe átültetett férfias megoldásokat és hófehér miniruhákat hozott tavaszi-nyári kollekciójából.

Kattintson Diorra és Lagerfeldre!

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.