Párizsi divathét: Hullám, halak és szél, mindez az imádott, óriási kapucnin

A párizsi divathéten a víz szimbólum tombol. A Miyake kollekciójában szélborzolta óceán-mintás szoknya tűnt fel, a francia Marithe és Francois Girbaud teljes divatshowját a globális felmelegedéssel kapcsolatos üzenetnek szentelte. A japán Tsumori Chisatot a víz alatti világ ihlette meg, mellékelt képgalériánkban az ő modelljei láthatók, akik trópusi halak, tengeri csillagok díszítette ruhákban, vörös korall nyaklánccal és óriás kapucnikkal vonultak fel kedden a párizsi divathéten, amely a tavaszi és nyári kollekciókat bemutató divathetek utolsó állomása. Az óriás kapucni egyébként kedvenc ruhadarabjaink egyike. Hová forduljunk, ha nem szeretnénk euróezreket fizetni érte?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.