Keret digitális fényképeknek

Aki megirigyelte Harry Potter világából a megelevenedő, izgő-mozgó fényképeket, annak talán már van is ilyen. A digitális képkeret ugyanis valami hasonlót csinál: a beletáplált képfájlokat mutatja békés egymásutánban. Azaz ebben a keretben papírfotó helyett képernyő és digitális fényképek vannak. A dolog viszonylag újnak számít, de máris kulcstartómérettől a százezres árat közelítőig rengeteg verzióban kapható - a fenti képen látható, elegánskodó darab például csak egy a Philips több modellje közül. A digitális képkeretbe a fényképezőgépről memóriakártya vagy USB kábel segítségével lehet áttölteni a fotókat, és a keretet máris ki lehet tenni a kredencre, polcra, éjjeliszekrényre, az pedig ettől kezdve éjt nappallá téve, folyamatosan cserélgetve mutatogatja nekünk sorban az általunk kiválasztott képeket. Tehát gyakorlatilag olyan, mint egy képernyővédő, csak számítógép nélkül.

Akinek jelenleg éppen nincs 15-20 ezer forintja egy ilyenre, az se keseredjen el. Minden valószínűség szerint karácsonyra úgyis fog kapni legalább egyet.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.