Díszítsük a testünk ragyogó ajándékokkal!

Nem gondoltuk, hogy egyszer Kishonti Ildikó ihlette akváriumfazonú napszemüveget kapunk sajtóajándéknak. Egy praktikus ötletelést követően a Pantene azonban úgy gondolta, nyári kiegészítőkkel lepi meg az újságírókat. Kísérőszövegnek az új, Full Spectrum Shine kollekciójuk sajtóanyagát is elküldték, amelyben a rövid bevezetőt követő első kérdés így hangzik: miért olyan fontos nekünk a csillogás? A szakemberek az életérzésipar vívmányaival válaszolnak erre a kérdésre abból a feltevésből kiindulva, hogy „amióta a világ a világ. a legtöbb nő ragyogóan fényes hajra vágyik” A hajunkból fakadó későbbi jó érzést kiegészítendő egy selyem ajándékzacskóban megkaptuk a már említett, tükörpontyszemüveget átmenetes lilában, egy hozzá passzoló, eperszínű, úgynevezett silk gloss szájfényt. Egyéb sminkre nincs is szükség, a szemüveget felvéve a szájon kívül az arc minden más része takarásba kerül. A glamúráruk közt Golden Peach színű, selyemfényű körömlakkal, és decens brilles fülbevalóval egészíthetjük ki a viseletünket, amellyel vélhetően hamar meghódítjuk a Munkásotthon utcát.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.