Meztelenül az arckrémekért

Feltűnő és az eddigi adatok szerint igen sikeres kampányba kezdett az Elave kozmetikumokat gyártó ír Ovelle Pharmaceuticals. Legújabb reklámjuk ugyanúgy egy laboratóriumba kalauzol, mint a hitelességért küzdő legtöbb kozmetikai cég, az ajtók mögött azonban minden alkalmazott meztelen. Mert, mint a reklámfilmben elhangzik számos kozmetikum okozhat bőrkiütést, ekcémát, sőt akár rákot is. Az Elavénak azonban nincs mit elrejtenie – és itt nyilván a kiütésekre, és fekélyekre gondoltak. A reklámban jó pár női és férfi nemi szerv megfordul, és a cég alkalmazottai közül néhányan valóban szerepelnek a filmben. A forgatáson nem csak a szereplők, hanem maga a forgatócsoport is levetkőzött, hogy mindenki természetesebben tudjon viselkedni Tévében persze a reklám jelentősen cenzúrázva lesz, amitől el is veszti értelmét, de úgy néz ki az internetes kampány is elég sikeres, a cég eladásai a május 5-i kampánykezdet óta 500 százalékkal nőttek. A filmet itt lehet megnézni, persze szigorúan korhatáros.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.