A nap kedvenc terméke: Bourjois csillám

Végre egy olyan terméket tudunk ajánlani, amiért nem kell kifizetni 8-10 ezer forintot. A Bourjois Embellisseur de Teint Highlighting Veil nevű csillogó krém segítségével kiemelhetjük az arcunk azon részeit, melyeket érdemesnek gondolunk, anélkül, hogy izzadtnak vagy zsírosképűnek tűnnénk.

Elsőre furcsának tűnik, hogy maga a krém rózsaszín, de ha az ujjunk közt vagy a tenyerünk belsejében egy kicsit szétkenjük, mindjárt eltűnik a szín és csak egy - a nevében is beígért - fényes fátyol marad. Használhatjuk alapozó fölé, alá, de a szem környékét és járomcsontot is tökéletesen ki lehet emelni vele. 3500 Ft körül fizettünk érte a Marrionnaud-ban és tényleg elég 2 csepp belőle.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.