A nap kedvence: a leggyönyörűbb övtáska

Az övtáska egy vitatott kelléke a női létnek, hiszen egy bizonyos kor után mindenki úgy érzi, kinőtt már belőle (csakúgy, mint a hátizsákból) ugyanakkor magunknak is csak félve valljuk be, hogy az övtáska mégis az egyik legpraktikusabb dolog, amit valaha feltaláltak. Az embernek szabad mozgást, és szabad kezeket biztosít, ami nagyon sok élethelyzetben jól jön. Szerencsére tudja ezt néhány táskakészítő is, mint például a nálunk megvásárolhatatlan, és egyébként is meglehetősen drága Goldenbleu, amely ezzel a modellel a már pár éve divatos fűzöldre játszik rá. Mivel nem lehet a miénk, sajnos csak csodálni tudjuk. (A táska legközelebb Münchenben szerezhető be, ára 458 dollár)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.