Elő a lábakkal: nyáron a mini a divat

Az idei nyár azoknak kedvez, akik szeretik mutogatni a lábukat: kötelező kellék lesz ugyanis a miniszoknya – minden formában, színben és mennyiségben.

A szabás:
Lehet elegánsan szűk, rakott, tulipánformájú, azaz a fenéknél egy kicsit buggyosabb, a szegély fölött közvetlenül pedig szűkített. Ha nincsenek hosszú lábainak, jó alternatíva lehet a mini- vagy ingruha, és sokat vékonyíthatunk optikailag a lábunkon egy lefelé bővülő, A-vonalú szoknyával vagy ruhával is.

Mit vegyünk fel hozzá?

Szinte bármivel viselhetjük, de ha már miniszoknyában vagyunk, legyen azon a hangsúly. Ne nyomjuk el valami feltűnő felsővel vagy kipakolt cicikkel. 

Kötelező:
Idén a mini mellé kénytelenek leszünk magassarkút viselni és abból is inkább a vastagabb sarkú, vagy akár telitalpú wedge verziót. Ha nem tökéletesek a lábaink, akkor vehetünk leggings-t is a szoknya alá, de tény, hogy a cicanadrág tavaly volt nagy divat.

Tipp:

Viseljük egy szűk, magas nyakú blúzzal vagy zártnyakú felsővel és kerüljük a slampos bő kabátokat, hogy elkerüljük a Pretty Woman-hatást. Harmincöt felett pedig ne próbálkozzunk a plisszé szoknyás, "most jöttem a gimiből" look-kal, mert könnyen röhejessé válunk.

Lelőhelyek
:
A  Mango tele van tulipánszabású szoknyákkal és miniruhákkal. 

(Fotó: Vogue)
Oszd meg másokkal is!
Mustra