Így rakja össze a szekrényt egy igazi IKEA dolgozó! Videó!

Az IKEA dolgozói beavattak minket a titokba, hogy ők hogyan szerelnek össze bútorokat.

Két típusú ember van: az egyik nagyon szeret és tud is IKEA bútorokat szerelni, és alig várja, hogy nekiessen egy polcrendszernek, a másik pedig ha belefeszül az összpontosításba, akkor sem tud úgy összeszerelni semmit, hogy abból legalább egy alkatrész ne kerülne bele fordítva. Pedig az IKEA összeszerelési rajzait nagyon komoly teszteknek vetik alá, amihez az is hozzá tartozik, hogy szakavatatlan önkéntesekkel szereltetnek össze bútorokat, hogy kijavítsák, ha valami nem lenne teljesen egyértelmű. 

De hogy hogyan szerelnek az IKEA munkatársai? Ennek akkor jártunk utána, mikor a Veled Közösen program keretében a Down Alapítvány Korai Fejlesztő Központjának segítettek termékekkel és lakberendezési megoldásokkal. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.