Ha nem frusztrál a cumizás, 10 másodpercből is megállhat a fogmosás

Olvasási idő kb. 2 perc

Az automata okoskefével minden nap megspórolhatsz 4-5 perc eddig fogmosásra pazarolt időt, amit ezentúl az okoskeféd mellé járó alkalmazás böngészésével tölthetsz.

Legalábbis ezt ígéri az Amabrush, a magát a világ első automatikus fogkeféjeként hirdető… felnőttcumi. Az antibakteriális szilikon alapra rögzíthető tubusnak, és az okosfogkefe beépített mini csatornáinak köszönhetően elég ráharapni a 10 másodperces fogmosásokkal reklámozott eszközre, megnyomni egy gombot, és hagyni, hogy csoda történjen a szánkban.

Ráadásul Bluetooth segítségével a telefonunkhoz is csatlakoztathatjuk majd a gyártó szerint az okoskefét: a fogmosás idejének és a különböző üzemmódok beállításait, és az elhasználódott darabok újrarendelését is megoldhatják majd az okoscumi okoskefe tulajdonosai az app segítségével. 

Az automata fogkrémezés és az antibakteriális test mellett puha, állítható sörtékkel is rendelkezik egyébként az Amabrush. A sörték az ínyünket is megmasszírozzák kicsit az alatt a mágikus 10 másodperc alatt, és óvatosan bánnak a fogakkal is, nem karcolnak és nem vésnek.

Az ideális forma meghatározásához 2000 állkapocsról vettek méretet a körülbelül 25 000 forintba kerülő készülék kitalálói, akik egyébként kifejezetten a lustább, a napi 4-5 percet sokalló embertársainkat vették célba a kreálmányukkal. Amiről állítják: életünk során akár 100 napot is megtakaríthatunk vele. (Ami egyébként napi 5 perc mínusszal számolva egyébként 80 év alatt össze is jön.)

10 másodperc tehát, ezt ígéri a gyártó! Csak ne nézz közben tükörbe…

Kéne? (Mondjuk ajándékba, hogy ne zavarjon be az ár?)

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek