Akciók otthonüléshez

Ezen a héten az akciófelhozatal leginkább azt sugallja, hogy érdemes otthon maradni a melegben. Nem kell ezt tespedésnek nevezni, mert bár ahhoz is talál kiegészítőket, de akár otthoni sporteszközöket is beszerezhet, hogy aktív legyen a lakásban is. Esetleg felkészítheti a kertet a tavaszra, vagy a lelkét a Valentin-napra. 

Drogériák

A Rossmannban február 10-ig tud olyan akciókat elcsípni, mint például a 25 százalékos kedvezmény a Garnier testápolóra, kézkrémre és izzadásgátlóra, de ugyanekkora a kedvezmény a Rimmel és a L'Oreal dekorkozmetikai termékekre, Nivea termékekre és Palette hajfestékekre és színezőkre is. Úgy látszik a Rossmannak nagyon bejött, hogy a termékek árának negyedét elengedik, hiszen a Palmoive szappanok és tusfürdők, Dove tusfürdők, Fa termékek, Axe és Baba tusfürdők is 25 százalékkal kerülnek kevesebbe. Ugyanennyivel olcsóbb néhány Signal termék és Colgate fogkefe, valamint az Oral B szájápolási termékek, ha pedig mosogatni támad kedve, akkor a Somat, Pur és Finish termékeket veheti meg ilyen kedvezménnyel. Ha ez nem lenne elég, akkor 33 százalék kedvezmény jár a Rival de Loop arcápoló termékekre,  az Isana férfi termékekre és a Bellinda harisnyákra is. 

shutterstock 87041288

A DM az akciós újság elején valóban képes volt egy csomó rózsaszín csomagolású terméket összeválogatni és mindezt azzal kommentálni, hogy "csajos takarítás". És igen, ebbe még a rózsaszín WC-tisztító és a rózsaszín gumikesztyű is belefért. Ha rendbe rakta a kezeit a hideg és a takarítás után az akciós kézkrémekkel és körömerősítővel, akkor a Valentin-napra parfümmel és ajakbalzsammal készülhet, valamint lesznek akciós arcmaszkok és pakolások, sőt teák is, és egy rakás "minél többet vesz, annál olcsóbb" termék. Ilyen például a Milumil tápszer, ami két termék megvásárlása után olcsóbb, vagy a Playboy spray 1+1, a Baba tusfürdő 2+1 akciója, de ha Finish mosogatótablettát vesz, kap mellé egy mosogatógép öblítőt is. 

Műszaki cikkek

Az Edigitalnál csütörtöktől indul az újabb nagy akció, amikor érdemes naponta visszalátogatni az oldalra, mert minden nap más termék lesz akciós. Például vehet LG 4K-s tévét 229.990 forint helyett 199.990 forintért, de 20 százalékkal olcsóbb az Oral B fogkefe, 50 ezer forintos áron beszerezhető a Huawei P8 Lite, majdnem féláron megvásárolhatók a Scholl elektromos lábápolási termékek, 45 ezer forintos kedvezménnyel vásárolhatóak a Canon termékek, és ugyanennyivel olcsóbban kaphatóak az Asus notebookok. És érdemes lesz megvárni a jövő hét elejét, ha LG vagy Alcatel mobilt vásárolna. 

Az Emagnál péntekig várják az ajánlatok. Itt Samsung 4K TV-t vehet, 249.900 forint helyett 209.900 forintért. A nagy mínuszokra való tekintettel pedig a laptopokat, nyomtatókat és számítástechnikai kiegészítőket (mint például a szünetmentes tápegységek vagy routerek) akcióztak, valószínűleg azzal a gondolatmenettel, hogy amennyiben kint hideg van, attól még tudjon bent szórakozni. Illetve ha minden kötél szakad, és már a szünetmentes tápegység sem bírja az áramkimaradást, akkor vehet akciós Parker tollat és hozzá fénymásolópapírt. 

Diszkont árakon kínál az Euronics több mint ezer terméket, mondjuk én eddig is azt hittem, az Euronics egy műszaki diszkont, de úgy látszik, félrevezetett a név. Mindenesetre ez azt jelenti, hogy 17.300 forint kedvezményt kaphat egy felültöltős Candy mosógép árából, míg egy elöltöltős Whirlpool 3900 forinttal olcsóbb. Utolsó darabos telefonok is szerepelnek az ajánlatban, mint például a 69.990 forintos Lenovo készülék. 

Sportkamerákat és autós kamerákat vehet a Mall.hu-nál 25 százalékkal olcsóbban, míg a Sony vezeték nélküli fejhallgatója tízezer forinttal kevesebbe, 22.990 forintba kerül, Hitachi akkus fúró-csavarozót pedig 56.900 forint helyett 33.990 forintért vásárolhat. 

Régi mosógépét, hűtőjét vagy tűzhelyét cserélheti le a Media Marktban, erre akár 20 ezer forintos kedvezménnyel és 0 százalékos hitellel  ösztönöznek. És van olyan Samsung hűtő, amire a normál garancia mellett +2 év extra gyári garancia is jár. 

Hiper- és szupermarketek

Már Valentin-napra készülhet az Aldiban, amihez választhat parfümöket, gumicukorszívet, fürdősót és alkoholos italokat. Sőt ha mindez nem elég a romantikából, akkor romantikus DVD-t is vehet, és mellé persze virágcsokrot. Gyakorlatiasabb, sütni, kirándulni vagy kertészkedni szeretők 12.990 forintért minisütőt kaphatnak, termoszt vagy palántázókészletet. Néhány sporteszközzel is készültek a hétre, így akciós lesz a fitnesztrambulin, az egykezes súlyzó vagy a sportmatrac, de ha komolyan gondolja az otthoni sportolást, akkor 49.990 forintért szobakerékpárt is vehet, és felöltözhet az edzésekre az akciós sportruházatból. Ha mással vezetné le a felesleges energiáit vagy a felgyülemlett feszültséget, akkor pedig vagy takaríthat akciós tisztítószerekkel, vagy kiélheti a kreativitását festészettel vagy rajzolgatással. 

Ha 3000 forint felett vásárol az Auchanban, kuponfüzetet kap, amivel akár 6300 forintot meg tud spórolni. Minden Beko, Zanussi, Gorenje, Indesit, Samsung, Whirpool és Electrolux hűtő és fagyasztó 17 százalékkal olcsóbb, bár arra számítson, hogy a a kedvezményt ajándékkártyán írják jóvá. Ezen kívül a Garnier arcápolási termékek és Pony játékok 25 százalékkal lesznek olcsóbbak, de vehet akciósan láncfűrészt és kapálógépet is, valamint vetőmagot és dughagymát, azaz már elkezdheti a kertet felkészíteni a tavaszra. Az Auchanban is akciós lesz a fitnesztrambulin, 17.990 forint a szobakerékpár, 16990 forintért pedig hasizomgépet vehet. Valentin-napra még nem, de farsangra már készülődhet jelmezekkel és kiegészítőkkel. 

shutterstock 133681769

Minden Tefal termék árából 30 százalék kedvezményt kap az Intersparokban, ugyanennyivel olcsóbbak az Axe tusfürdők, deók és stiftek valamint a 750 ml-es Baba tusfürdők. 25 százalékkal olcsóbbak a Zendium és a Signal szájápolási termékek, valamint a Dove DermaSpa samponok, testápolók és tusfürdők is.  20 százalékkal olcsóbban vehet zománcedényeket és Fiskars termékeket. A hét végén 30 százalékkal olcsóbbak a Bounduelle és a Garnier termékek, a Lindt Excellence csokoládék pedig 35 százalékkal kerülnek kevesebbe. A hét elején a Bábolna csirkemellsonka 31 százalékkal, a Lipton Earl Grey teák és Old Spice termékek 25 százalékkal, a Pampers pelenkák pedig 30 százalékkal kerülnek majd kevesebbe. 

Rengeteg szerszám lesz akciós a Lidlben, de emellett ragasztót, kötelet vagy akár feszítővasat is vehet, esetleg kétoldalú ragasztót és alumínium létrát. Valentin-napra szatén pizsama, szatén kimonó szerepel a kínálatban, de akinek ez nem elég, az ágyneműt, parfümöt, harisnyát, szívecskés sütőformát, sminktükörrel ellátott külső akkumulátortöltőt, szív alakú tésztát és szív alakú mirelit pizzát is vehet. Meg plüss sündisznót. Rengeteg fitneszeszköz is lesz akciós, többek között húzódzkodó rúd, súlyzókészlet, edzőpad, kettlebell, vagy az olyan, vitatott hatású kiegészítő, mint például az izzasztóöv. Nagy az akciós bio és gluténmentes választék is és még konyhai reszelőt is kaphat az akciós zöldségekhez. 

Bőröndök és utazótáskák mellett a Tescoban 34 százalékkal olcsóbb lesz a Vileda felmosószett, 30 százalékkal kerül kevesebbe a Lego, és "egyet fizet kettőt kap" akciót van a Disney hercegnő babákra. A Tassimo, Philips és Szarvasi kávégépek 20 százalékkal, a Russel Hobbs vízforralók, kenyérpirítók, szendvicssütők és kávégépek pedig 30 százalékkal kerülnek kevesebbe. A kertbe már itt is vehet bőven dughagymát és vetőmagokat, és rengeteg szerszámot. Naná, hogy a Valentin-napra is készülhet, például szavak helyett párnával mondhatja el kedvesének, hogy ma igen vagy nem. Hogy ez a mosogatásra vagy sorozatnézésre vonatkozik, az már egyéni megbeszélés kérdése. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra