Ez volt az önök 10 kedvenc Raktár-cikke 2016-ban

A tavalyi évhez hasonlóan idén is változatos témákat szerettek a Raktár rovatunk olvasói: felkapottak voltak például a lakberendezési trükkökkel, felújításokkal és a hírességek otthonaival kapcsolatos témák is az oldalon. A hajtás után mutatjuk azt a tízet, amit önök a leginkább olvastak!

Nemcsak 2015-ben, de 2016-ban is népszerűek voltak a konténerházak, olyannyira, hogy az önök legkedveltebb cikke az lett, amiben bemutattuk, hogy milyen lett az első magyar konténerház, amit kedvenc hoteljének telkére épített meg Somogyi Dániel.

Hozzánk hasonlóan önök is nagyon szerették Csernus Imre új kávézóját, a Csendülőt. Az 1800 fős településen megnyitott “kávézót és lelki terápiás helyet” Weichinger Miklós és Benczúr László tervezték, a dizájnért és a bútorokért pedig Bódi Eszter felelt.

Ilyen lett Csernus Csendülője.
Ilyen lett Csernus Csendülője.Dívány

Legnagyobb meglepetésünkre egyre többen érdeklődnek a megújuló energiaforrások iránt, ezért sokan olvasták a kisebb házakba is könnyen beszerelhető hőszivattyúkról szóló anyagunkat. A cikkből többek között az is kiderült, hogy megéri-e a rendszert a lakásba telepíteni, és azt is megtudhattuk, hogy ez leginkább egyedi elbírálás kérdése.

Önök - velünk együtt - mindig is szerették az átalakításokkal kapcsolatos témákat, így sokan rákattintottak arra az anyagra, amiben azt mutattuk, meg, hogy Bruce Cambell hogyan faragott házat egy leselejtezett 727-es repülőből, amit 100 ezer dollárért, nagyjából 28 millió forintért vásárolt meg.

ravak
Ravak

Közel ennyien voltak kíváncsiak arra, hogy miként lehet kipofozni a lakótelepi fürdőszobákat, amikre már több cég is szakosodott az elmúlt években. A cikkből többek között az is kiderült, hogy egy praktikus, de mutatós fürdőszobát körülbelül 350-400.000 forintból lehet kihozni.

Nem lepődtünk meg rajta, hogy a nyári uborkaszezon egyik legnagyobb szenzációja az olasz I Genierri által piacra dobott “angurello” névre keresztelt dinnyekés volt, aminél egyszerre praktikusabb és menőbb eszköz talán nincs is a dinnyevágáshoz.

12159427 0762338f649c3f886d51b3c2b192b996 wm
Dívány

A konyhai témák egyébként is nagyot mentek 2016-ban, többen kattintották azt az anyagunkat is, amiben arra mutattunk tippeket, hogy hogyan tarthat makulátlan rendet a konyhában. Reméljük tudtunk segíteni a praktikus edény, gyúródeszka vagy robotgép tárolásban, ahogy már azt is tudja, hogy miért érdemes kisebb fakkokra osztani a fiókokat!

Számtalan celebnőhíresség és tervező otthonát bemutattuk 2016-ban, de a legjobban az érdekelte önöket, hogy hogyan él Vilmos herceg és Katalin hercegné a Kensington palotában, ahol a hercegi pár fia, György herceg köntösben fogadta az Egyesült Államok elnökét, Barack Obamát és feleségét.

GettyImages-523286030
Handout / Europress Getty

Örömmel vettük, hogy nemcsak nekünk, de önöknek is az egyik kedvenc anyaga volt a lakókocsink felújításáról szóló cikkünk, melyből kiderült, hogy bontással és festéssel együtt körülbelül mennyi pénzből lehet helyrepofozni egy ilyen lepukkant járgányt. A projekthez segítségünkre volt többek között a Geppetto belsőépítésze, Károlyi Szilvia is, aki adott némi iránymutatást a színmintákkal és a lehetséges termékekkel kapcsolatban, továbbá segített kitalálni, hogy alacsony költségvetésből hogyan tudnánk valami igazán tutit kihozni.

Toplistánk utolsó helyére került az a cikk, amiben példát mutattunk arra, hogy hogyan érdemes locsolnia a virágokat, ha nyaralni megy. Az ötlet cserepes és kerti növények esetében is működik, ráadásul még a szomszédtól sem kell hozzá szívességet kérni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra