Az erő sötét oldala, a régi varázslat, és hogy hova dugja kinek a mijét a konyhában

Önnek is unalmas a konyhája? Nincs benne kaland, csak a főzés, és a robotolás? Nincs senki, aki segítő péniszt nyújtana a borfogyasztáshoz, vagy előhúzna egy ízfokozó nyulat a cilinderből? Hát most lesz!

Kép: digital.hammecher.com
Kép: digital.hammecher.com

Vérszomjas reggelek

A hétfői reggeli elkészítése sohasem könnyű. Az ember sírva fakadna, hogy már megint kezdődik a mókuskerék, és dühös is, hogy korán kellett kelnie. A hétfő reggeli hangulathoz tökéletesen illik, ha a Sith nagyúrral, Darth Waderrel kezdi a napot. Ráadásul az is mindegy, hogy gofris vagy pirítósos reggelit tervez, hiszen az Erő sötét oldala mindkét esetben önnel van. A pusztító pirító ára 14 000 forint körül mozog, míg a Wader palacsintákért csak 11 200 forintos árat kell utalni.

Ötletes fűszerezés

Lejárt már az ideje annak, amikor a fütyis bors- és sószóró még vicces volt. Sőt, a kefélő kisállatok felett is eljárt az idő. De azért az ember találhat vicces kiegészítőket az asztalra, ha keresgél egy kicsit. A visszafogottabbaknak a nyúl, és persze örök párja, a cilinder jelenthet megoldást. Elegáns, hiszen fekete és fehér színekben pompázik, és nem is kell két tartónak helyet foglalnia, hiszen a nyúl beülhet a kalapba. Persze a viccnek is van ára, jelen esetben majdnem 5000 forint.

Ha egy kicsit meghökkentőbb darabot szeretne, akkor válasszon olyan borsdarálót, melynek az orrlyukaiból ömlik ki a fűszer. Kissé gusztustalan, de így legalább biztosan egyedi megoldás, szintén 5000 forint körül mozgó áron.

Kép: ebay
Kép: ebay

A kés nem játék

Kivéve persze akkor, ha valaki késdobáló a cirkuszban. Otthon azért nem lenne jó móka, ha ezt gyakorolná, mivel az esetleges áldozatok mellett a nyomokat is nehéz volna eltüntetni a konyhaszekrényről, hűtőről, ajtóról, plafonról. A kiluggatott konyhaberendezés helyett elég csak elhitetni, hogy milyen jól céloz, erre pedig tökéletes a késtartó, amit minden késdobáló megirigyelne. A pengék királynője címnek azonban ára van, jelen esetben akár a kardjába késébe is dőlhet tőle, kicsit több, mint 45 000 forint.

Ha pedig úgy érzi, nem kell mindenkinek látnia, milyen jól céloz, sőt, nem baj, ha tudják, veszélyes is tud lenni, akkor a késhajigálást túlélő piros figura áldozattá is válhat egyetlen kattintással, és szintén 45 000 forint kifizetésével.

Hölgyek és urak

Na jó, nem lenne az igazi ez a lista, ha legalább egy genitália nem szerepelne benne. De nem kell ehhez okvetlenül közönségesnek is lenni, ez a kis figura például kifejezetten vidám (minden értelemben, és még a neve is Happy Man), egy romantikus vacsorán pedig sikeresen oldhatja a hangulatot, miközben akár jelzésértékűnek is mondható a használata. Ráadásul nincs 1000 forint az ára, szóval akár vicces ajándéknak is elmegy.

A hölgyek se maradhatnak ki a felhozatalból, és nem vádolhatjuk hímsovinizmussal a tervezőket, amiért megint csak a konyhát tudják elképzelni nekik, hisz mégiscsak egy konyhai kiegészítőről van szó, na. De mint látjuk, a mosogatás olyan dolog, ami a legnagyobb sztároknak se kell derogáljon, főleg, ha lehet stílusosan is csinálni. Vagy valami ilyesmit akar sugallni a Diva nyeles mosogatószivacs 2000 forintért.

Kép: cheaperthenashrink.net
Kép: cheaperthenashrink.net

Hétköznapi cuccok új köntösben

Bort, sört nyitni vagy kis kést használni nem vicces. Kivéve akkor, ha óriásnak képzeljük magunkat, akik foglyul ejtenek egy kalózt, és annak végtagjait használva látják el a feladatokat. Szerencsére Ivócimbora kapitány láthatóan egy cseppet sem bánja ezt. A kalózos élményért 3500 forintot kell leszurkolnunk.

Egy forró teában elmerülni igazi kihívás, hiszen ki tudhatja, mit rejt a mélye? Ha Nessie-t nem is, kis búvárunk biztosan szép – és ízletes – élményekkel gazdagít minket, mindezt ráadásul baráti áron, kevesebb, mint 1500 forintért.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek