Kávézzon és közben nyomtasson 3D-ben!

Ha az ember feltaláló, akkor érdemes Londonban gondolkodnia a következő elképesztő kütyüjén, mivel itt olyan szolgáltatást kaphat, amivel egyelőre még sehol máshol nem rukkoltak elő. Eddig semmiben sem különbözik kismillió másik kávézótól, és ezért nem lenne érdemes Londonba menni. Ha azonban azt is elmondjuk, hogy a bárban lézeres vágás és gravírozás, valamint 3D nyomtatás is szerepel a szolgáltatások között, akkor már egészen más lesz a helyzet.

Kép: Makers Cafe
Kép: Makers Cafe

Ráadásul viszonylag olcsón igénybe veheti ezeket a készülékeket, ha szeretné, mivel 1 fontért egy percig használhatja a lézert, illetve eljárástól függően köbcentinként fél és 3 font közti áron a 3D nyomtatót is.

Kép: Makers Cafe
Kép: Makers Cafe

Egy darabig itthon is volt lehetőség a kávézással egybekötött nyomtatásra, de sajnos a Gadget Bárban azóta bezárta kapuit. Persze ha kicsit távolabbra menne, akkor akár Spanyolországban is felkeresheti az első 3D nyomtatós kávézót, a Barcelonai FabCafe-t, de Japánban, Kínában és Taipeiben is találhat hasonló kávézókat.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.