Dizájnnappali fitneszmániásoknak: menő vagy ciki?

Ha ön általában jobban otthon érzi magát az edzőteremben, mint a nappalijában, akkor imádni fogja a Laura Baldassari és Alberto Biagetti tervezőpáros legújabb, Body Bulider nevű kollekcióját. Ezzel a nappalijában dizájnbútorokkal teremthet edzőtermi hangulatot, és bár edzésre nem fogja tudni használni őket, na de az érzés! Az hasonló lesz!. 

A Factodesign híre szerint az Altelier Biagetti új kollekciója Milánóban debütált a dizájnhéten. Tíz darabból áll, melyek közt megtalálható a kézi súlyzó lábú kristályasztal, a futópályára hajazó szőnyeg, vagy a lámpa, ami olyan mint a gyűrű. A kollekció darabjait természetesen meg is lehet vásárolni, de árakat egyelőre nem tudni, mert azt csak kérésre közlik, szóval valószínűleg jópár edzőtermi éves bérlet összegére lehet számítani. Azért mutatunk néhány fotót, hogy el tudja dönteni, menő vagy ciki-e rengeteg pénzért edzésre sem alkalmas edzőtermet berendezni a lakásában, és ha végignézte őket, semmiképp se felejtsen el a cikk végén szavazni!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Menő! (700) (684) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.