Eljött az utolsó vasárnapi akciók ideje

A vasárnapi boltbezárások miatt le kell mondania a vasárnap induló akciókról is, pedig vannak olyan üzletek, amelyeknél ez bevett szokás volt. Náluk most ez lesz az utolsó ilyen, míg más boltok kimondottan az utolsó vásárlós vasárnapra készültek akciókkal. Mutatjuk, hol mivel búcsúztatják az utolsó vásárlós vasárnapot. 

Aldi

Az Aldiban a kerti munkálatokra készülhet fel vasárnaptól, lesz akciós növényfuttató, virághagymák és virágmagok is, szóval előkészítheti a kertet, amit ezentúl vasárnaponként gondozhat. De vehet falfestéket is, hogy majd jövő vasárnaptól festegethesse a házat. A gyerekének vehet pizsamát és Star Wars ágyneműt, vagy sportcipőt és sporttáskát is a legközelebbi vasárnapi kiránduláshoz. 

Allee

Kimondottan vasárnapra készült az Allee a kuponfüzeteivel. Eddig is többször tartottak kedvezményes vasárnapot, most az utolsó napot is ezzel búcsúztatják. Ahogy eddig is, most is egységesen 20%-os kedvezménnyel várják az akcióban résztvevő üzletek a vásárlókat. 

Árkád

Nem csak vasárnap hanem egész hétvégén lesz kuponos akció az Árkádban, ahol részt vevő boltokban vásárolhat nagy kedvezménnyel, vagy akár ehet is. Az sem baj ha nem tudja kinyomtatni a kuponokat, ugyanis a helyszínen ezt is megteheti. 

shutterstock 188334554
Shutterstock

Auchan

Az Auchanban csak nőnap alkalmából készülnek akciókkal, 10% kedvezményt adnak egyes ruházati darabok árából most vasárnap. 

Kika

A bútoráruházban "utolsó őrült vasárnap" akció lesz, ami alatt azt kell érteni, hogy szinte minden beszerezhető kedvezményesen. Az ülőgarnitúrától kezdve a lámpáig, a lakástextileken át a matracokig tényleg minden akciós lesz. Sőt, mindezt 0%-os THM-es hitelre s megveheti, hogy olyan lakást alakítson ki magának, ahol majd szívesen tölti a vasárnapjait. 

Lidl

A Lidlben laskagombát vehet vasárnaptól akciósan van egy epret, de 69 forint lesz a túrós táska, a sertés-marha darálthúsmixből pedig 599 forintba kerül majd 40 deka. A natúr joghurt 35 forint lesz, de feltöltheti a Boci csoki készleteit is 215 forintért.

shutterstock 91818647
Shutterstock

Media Markt

Most vasárnap a 20 ezer forintnyi vásárlás végösszegéből 10%-ot visszakap ajándékkártyán. Ezért ha kell egy új hűtő, ahol a hétközben vásárolt élelmiszereit felhalmozhatja, vagy éppen egy új TV, amit vasárnaponként nézhet, akkor most visszakaphat valamennyit a vásárlása árából. 

Penny Market

A Penny Marketben is rendszeresek voltak a vasárnap kezdődő akciók, amikből ez lesz az utolsó. 299 forint lesz a szilvatöltelékes gombóc, 249 forint a hasábburgonya, 299 forint a bébi törlőkendő, de kibonthat az utolsó vasárnap tiszteletére egy Borisov vodkát is, amiből 2199 forint lesz 0,7 liter. 

Tesco

Kuponos akciókkal készül a Tesco vasárnapra, amivel Angry Birds plüss figurát vehet, de 40% kedvezménnyel kap magasnyomású mosót, vehet könyveket az elkövetkezendő hetekre 30% kedvezménnyel, TV-t 5000 forinttal olcsóbban, és kuponnal akciós lesz a fűnyíró, a serpenyők és még a ruhák is. 

Oszd meg másokkal is!
Mustra