Ötmilliót kaphat tetőtér-beépítésre

Van gyermeke és olyan, 1990 előtt épült családi házban él, amely rendelkezik padlástérrel? Ha szeretne belőle tetőteret varázsolni, április 12-ig jelentkezhet a VELUX Magyarország Kft. (továbbiakban VELUX) pályázatára. Ne feledje, egy ház üres padlásterének lakhatóvá tétele sok család számára jelenthet gazdaságosabb és egyszerűbb megoldást a lakótér bővítésére. Részletek a hajtás után!

A nyertes családot a zsűri a pályázati dokumentációban elvárt információk és további feltételek alapján választja ki legkésőbb 2015. április 17-ig. A cég a megvalósítást 5 millió forinttal támogatja majd és várhatóan ősszel fognak neki a munkálatoknak. 

16506650769 c7d5f7b150 k
VELUX Magyarország Kft.

A padlástér-hasznosítás tervezését és kivitelezését minden egyes fázisban nyomon követik és dokumentálják statikus, építész, energiatanúsító, értékbecslő, kivitelező és lakberendező szakemberek bevonásával. A cél, hogy összehasonlíthassák a folyamat időigényét, bonyolultságát vagy épp egyszerűségét, valamint költségigényét egy nagyobb ház vásárlásával vagy a meglévő alapterület bővítésével. A cég így választ kaphat továbbá arra a kérdésre is, hogy mennyivel nő a családi ház értéke, ha a padlástér is lakható. 

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Oszd meg másokkal is!
Mustra