Szárítsa ruháit sündisznóval!

Már nem csak a tűzhely mellől menőzhetünk trendi állatos szerelésekkel, hanem az amerikai Kikkerlandnak köszönhetően a mosókonyhában is. A márka ugyanis, kihasználva a vásárlók különös fogékonyságát az állatos kütyükre, piacra dobta sündisznó formájú szárító labdáját, melyekre elég csak ránézni ahhoz, hogy jobb kedvvel folytassuk a házimunkát. Persze, ez nyilván nem így van, de azért jól hangzik.

hedgehog-dryer-balls-1
Fotó: allmodern.com

A cég szerint azonban a gumisünik nem csak a jó hangulatért felelnek, hanem hasznosak is egyben, mivel újrahasznosított anyagból készült környezetbarát termékekről van szó, amik ráadásul tüskékinek köszönhetően statikusan szabályozzák a ruhák útját a mosógépben, így helyet adva a ruhák közötti hőáramlásnak, mellyel csökkenti a száradási időt és energiát takarít meg. Ráadásul még azt is megakadályozzák, hogy ruhák összegyűrődjenek a gépben - írja a gizmodiva.com

A gyerekjátéknak is beillő hasznos sündisznók párosával, fehér színben, 17.5 x 7.5 x 7.5 cm-s méretben, 7.45 euróért (2280 forint) rendelhetőek meg az online boltokban.Ön mit gondol a látványos termékről, menő egy-két ilyen sündisznót a mosógépbe dobni vagy inkább cikinek és haszontalannak találja a márka termékét? Szavazzon!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 
Menő! (999) (878) Ciki!
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.