Néhány csoki, és nyerhet kétmillió forintot

Ezen a héten két millió forintot, telefont, utazást és parfümöt is nyerhet. Folytatjuk múlt héten elindított nyereményjáték-ajánló rovatunkat.

Douglas parfüméria

Ha március 3-ig legalább 50 ml kiszerélésű EDP vagy EDT parfümöt vásárol a Douglas üzleteiben a játékleírásban megjelölt márkákból, és regisztrálja a vásárláskor kapott blokkját a játék oldalán, akkor nyerhet egy azonos márkájú, 50 ml kiszerelésű, tetszőlegesen kiválasztható illatot. Mindezt akkor, ha ön a tizedik regisztráló.

Penny Market és Nestlé

Mikor Penny Marketben jár, nézzen szét a Nestlé termékek között is, mert ha három különbözőt vásárol – mondjuk egy Aquarel vizet, egy Balaton szeletet, meg egy Boci csokit –, akkor akár kétmillió forintot is nyerhet, de hetente kisorsolnak kétszer tízezer forintos vásárlási utalványt is. Egyébként a Balaton szelettel már önmagában is nyerhet, csak keresse a Minden 4. nyer! csomagolást, és ha szerencsés kap még egy csokit.

Pöttyös Túró Rudi

Hamarosan újraindul a Pöttyös Túró Rudi már ismert játéka (amiben személy szerint soha nem nyertem, de mindig irigykedve figyeltem a pénztárnál, ahogy előttem tonnaszámra váltják be a csomagolásokat, és lefogadom hogy még azokkal is nyertek) ahol minden feltöltött kódért garantált kedvezmény jár. Továbbá naponta kisorsolnak egy iPhone 5-öt és tíz pendrive-ot is. A játék kiírása szerint több mint 6 millió darab Túró Rudit fognak beváltani a szerencsések, amit akár ki is ránthatnak.

Rauch Happy Day gyümölcslevek

Aki lemaradt idén a sítúráról, annak itt a lehetőség, hogy nyerjen egy utat a hegyekbe. Ehhez Rauch Happy Day gyümölcslevet kell vásárolnia, és fel kell tölteni a promóciós kódot a weblapjukra. Ha megnyeri, és T-Mobile előfizető is, akkor figyeljen nagyon, amikor köti magára az utasbiztosítást, mert még azzal is nyerhet Samsung Galaxy Note-ot és útitakarót.

Reál Élelmiszer

Ha a Reálban szokott vásárolni, és a sajátmárkás termékeiket is szereti, akkor ezt a játékot önnek találták ki. Csak össze kell gyűjteni tíz Reál márkás vonalkódot, és megnyerheti a tíz Tefal kukta valamelyikét. Egyébként havonta más háztartási eszközt lehet nyerni, szóval akár le is cserélheti a konyhája gépparkját.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek