Ingyen megy házhoz a napelemes csótány

Az internetes vásárlásban a nemzetközi átlagtól kissé le vagyunk maradva, de azért egyre jobban terjed itthon is, hiszen sokszor olcsóbb, kényelmesebb, és olyan dolgokhoz is hozzá lehet jutni, amiket nem kap meg a boltban. Ha azonban kellő körültekintéssel rendel, PayPal-t használ a fizetéshez, és utánanéz az esetleges vámköltségeknek is, akkor nyugodtan vásárolgathat a neten. Ehhez nyújtunk most egy kis segítséget olyan oldalakkal ahol a szállítási költséget megspórolhatja.

Asos

asos screenshot

Az oldal már valószínűleg sok divatimádó előtt ismert. Az Asos oldalán női- és férfiruhákat, valamint cipőket, kiegészítőket vásárolhatunk, és sima küldeményként ingyen szállítják ki. Kis és nagy méreteket is vásárolhat, csak az angol konfekcióméretét kell tudnia, és már válogathat is. Itt tényleg minden megtalálható, ami a divattal és az öltözködéssel kapcsolatos, szóval érdemes jól körülnézni, különös tekintettel a folyamatos akciókra, mert nagyon jó és egyedi darabokat lehet kifogni. Egyébként nem csak az Asos, de más nagy márkák termékeit is megrendelhetjük innen, szóval a választék tényleg óriási.

Book Depository

book depository screenshot

Ebben a könyvesboltban azok lesznek előnyben, akik jól tudnak angolul, vagy szeretnék fejleszteni a nyelvtudásukat azáltal, hogy eredeti nyelven olvasnak könyvet. Mikor könyvrendelésről esik szó, legtöbben azonnal az Amazonra mennek, holott innen ingyenes kiszállítással rendelhetnek könyveket.

Deal Extreme

deal extreme screenshot

Jellegét tekintve egy tipikus kütyübolt, feltételezhetően több férfi vásárlóval, mint nőivel. Az összes elektronikus kütyüjéhez rendelhet innen kiegészítőket, sőt akár magát a laptopot, vagy a tabletet is megveheti. Itt is van persze csajszekció, csupa hasznos holmival: örülni fog, ha szereti az USB csatlakozóról tölthető kézmelegítőt vagy a csajos kapacitív kesztyűt, de nézhet magának telefontokot, színes mobil adatkábelt, vagy konyhai eszközöket is.

HQ hair

hq hair screenshot

Szépségápolós webshop, hajápoló, bőrápoló termékek, sminkek és körömápoló termékek nagyon széles választéka lelhető fel. Rengeteg kozmetikumból választhat, tele olyan márkákkal, amik nálunk nem, vagy csak igen nehezen szerezhetőek be. A webáruház kínálatában megtalálhatóak még a szépségápoláshoz elengedhetetlen eszközök is, de ha hajszárítót szeretne venni, itt még azt is megteheti.

Price Angels

price angels screenshot

A Price Angels webáruházában szinte mindent lehet kapni az elektronikai cikkektől az ékszereken át a zuhanyrózsáig. Kedvencem az USB-ről működő melegíthető papucs, ami természtesen rózsaszín. Szívesen megnéznék egy statisztikát arról, hányan törték ripityára a laptopjukat, mikor elfeledkeztek a kütyüjükről, és az asztaltól felállva magukkal rántották a gépet. A sok haszontalan dolog mellett azért vannak igazán jópofa darabok is, úgyhogy érdemes átnézni a kínálatot.

Suntekstore

suntekstore screenshot

Aki híve a környezettudatos életmódnak, itt rengeteg napenergiával működő dolgot tud rendelni, de sok vicces kiegészítő közül is lehet válogatni. Az egyik legundorítóbb ezek közül a hatalmas orr alakú folyékonyszappan-adagoló, ami használat közben éppen úgy néz ki, mintha elcsöppenne. Aki nem elégszik meg ezzel, vehet mellé napelemes csótányt is, hogy igazán takarossá tegye otthonát.

Tmart

tmart screenshot

Itt annyi mindent lehet kapni, hogy még a tetoválógép-kiegészítőknek is külön alpontjuk van. Egyébként tavaszi kiárusítás van éppen, így akár 50 pár műszempillához is hozzájuthat 1371 forintért. Kicsit olyan ez a bolt egyébként, hogy igazából nem is tudta, mi hiányzott eddig az életéből, de ha itt meglátja, azonnal rájön, hogy nem tud a jövőben nélküle élni. Például egy teknős, ami éjszaka projektorként funkcionál, és csillagokat vetít a plafonra. Vagy a 150 fajta tiara egyike. Ugye? Viszont itt is lehet elektronikai cikkeket és, szépségápolási termékeket is rendelni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra