Adj hangot vágyaidnak a szlogenkommandóban!

A Tünet Együttes PROPAGANDA! című projektje részeként szlogenkommandót hirdet, amelyben mindenki hangot adhat annak, amiben hinni szeretne. Küldd el nekik személyes szlogenedet, amely akár készülő előadásukban is felbukkanhat.

A Tünet Együttes és a holland-osztrák united sorry művészduó (Frans Poelstra & Robert Steijn) közös produkciójában kreatívan gondolja újra a politikai közbeszédet. Megalkotják a hétköznapok propagandáját, amely a dolgok alapvető bonyolultságát és a személyesség fontosságát hirdeti. Az ismeretlent kutatják és előcsalogatják a benne rejlő költőiséget. A PROPAGANDA! bemutatója 2011. február 24-én 20 órakor lesz a Trafóban (további előadások február 25-26-án).

Ahhoz, hogy esetleg a te gondolatod is hozzájáruljon a készülő produkcióhoz, nem kell mást tenned, mint elküldeni nekik személyes szlogenedet, amelyet egy képzeletbeli választás kampányában használnál. A beküldött szlogeneket a Facebook-on bocsájtják szavazásra, a legtöbb szavazatot kapott győztest pedig a saját jelmondatával díszített pólóval ajándékozzák meg. A beküldött szlogeneket viszontláthatjátok a Trafó kávézójában felállított, az előadáshoz kapcsolódó installációban, utcai akcióikban, és a PROPAGANDA! előadásban is.

A szlogeneket többféle módon küldhetitek be: a http://propagandabudapest.blogspot.com blogon, kommentálva a „Propaganda, amiben hinni akarunk!” bejegyzést, a Tünet Együttesnek küldött Facebook-üzenetben (http://www.facebook.com/tunetegyuttes), illetve e-mailben a pr@tunetegyuttes.hu címre. Beküldési határidő: február 3., a szavazás február 10-én zárul.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek