Egyetlen könyv sok gyerek mosolyáért

Lackfi János Egy Jó szokás című kötetének megvásárlásával a Mosoly Alapítvány programjának megvalósítását, és ezzel sok-sok gyerek testi-lelki egészségét támogathatjuk.

Már kapható Lackfi János Egy jó szokás című verseskönyve, amit a Mosolyvarázs Program országos rajzpályázatán nyertes gyerekek alkotásai illusztrálnak. A könyv megvásárlásával a Mosoly Alapítvány programjának megvalósítását, és ezzel sok-sok gyerek testi-lelki egészségét támogathatjuk. A Tesco új adománygyűjtő akciójának keretében a 990 forintos kötet az áruházlánc 50 hipermarketjében vásárolható meg.

A Mosolyvarázs Program nagykövetének az egészséges életmódról írt verse rengeteg gyereket megihletett, több mint tízezer pályaművet küldtek be az ifjú művészek. A zsűri tagjai ezek közül csupán negyvenet választhattak ki, amelyek illusztrációként helyet kaptak a most megjelent kötetben.

Mosolyvarázs Program

2009-ben hazánkban a Mosoly Alapítvány Mosolyvarázs Programja nyerte el „Az év támogatottja”
címet, amelynek lényege, hogy a program megvalósításához a két támogató vállalat, a Tesco-Global
Áruházak Zrt. és a Procter&Gamble 40 millió forinttal járul hozzá.
A Mosolyvarázs Program keretében az alapítvány munkatársai az eddiginél is többet tehettek azért,
hogy minél többen felismerjék a pszichés és fizikai egészség közötti szoros kapcsolatot, és ezáltal
egyre több gyermek arcára varázsoljanak mosolyt.
Élmény-, életmód- és művészetterápiás programokat, valamint alkotó foglalkozásokat szerveztek
egész évben gyerekek és családjaik számára. A különböző aktivitások során az egészség elősegítése a pszichológia, a művészetek és a fizikai egészséget támogató aktivitások összekapcsolásával került megvalósításra.
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek