Vedd fel a ritmust: hétvégén startol a Táncmaraton

Idén szeptember 4-5-én rendezik meg a Trafóban a Táncmaratont. A kétnapos véget nem érő tánc szombat reggel kilenc órakor indul, és vasárnap este ér véget. A fesztivál első napján a kezdőket, a másodikon a haladókat várják a szervezők.

A hétvégi Táncmaraton első napja ideális lehet azoknak, akik már eldöntötték, hogy mozogni szeretnének, de nem tudják, merre induljanak el, és milyen új technikákat tanuljanak. Szombaton az érdeklődők a legkülönbözőbb táncokkal, táncos technikákkal ismerkedhetnek meg, ezek között a jógatánc, az Alexander, a Feldenkrais – módszer, és a Pilates is szerepelnek.

A második napon a profibb, képzettebb táncosokat várják a szervezők, akik a hazai táncélet meghatározó koreográfusainak készülő darabjaiból tanulhatnak részleteket, leshetnek el módszereket. Szombaton óránként 500 Ft-ért lehet mozogni, az egész napos jegyár pedig 2500 Ft-ba kerül. A vasárnap drágább, ekkor 800 Ft-ért táncolhatnak a profik óránként, az egész napos program pedig 3000 Ft-ért érhető el. A Táncmaraton ideje alatt svéd és thai masszőrök segítségével frissülhetnek fel a fesztiválra látogatók. A kávézóban táncszakkönyveket olvashatnak, és a városban működő tánciskolák ismertetőiből is válogathatnak.

Részletes program: www.trafo.hu

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek